Standaardgroepsrol
Bijgewerkt op Leestijd: 1 min
Standaard-groepsrol (Admin-instelling)#
Systeembeheerders kunnen in de Instellingen onder het tabblad Groepen instellen welke rol nieuwe leden standaard krijgen wanneer ze lid worden van een groep.
Beschikbare rollen#
De volgende rollen zijn beschikbaar:
Lezen (voorheen „Lid“): Kan groepsinhoud lezen, liken en commentariëren, maar geen eigen berichten plaatsen of bestanden bewerken.
Meewerken (voorheen „Maker“): Kan berichten plaatsen en elk bestand van de groep bewerken, ook die van anderen. Alleen eigen inhoud mag worden verwijderd.
Admin: Volledige beheerrechten binnen de groep, inclusief het verwijderen van andermans bestanden en het beheren van leden.
Instelling wijzigen#
Ga naar Instellingen.
Kies het tabblad Groepen.
In de sectie Standaard-groepsrol selecteer je de gewenste rol.
Klik op Opslaan.
Info
Tip: Als alle medewerkers in groepen berichten moeten kunnen publiceren en aan gedeelde documenten moeten kunnen werken, stel dan de standaardrol in op Meewerken. Deze instelling geldt ook voor nieuwe gebruikers die later via Active Directory worden toegevoegd.
Waarschuwing
Opmerking: Deze instelling geldt alleen voor nieuwe groepslidmaatschappen. Bestaande leden behouden hun huidige rol. Groeps-admins kunnen de rol van individuele leden nog steeds handmatig wijzigen.